Politica de livrare si retur

Politica de livrare

Cand si cum se face livrarea?

Perioada de livrare a produselor difera in functie de disponibilitatea acestora in stocul magazinului. Livrarea, se face prin firma de curierat specificata la plasarea comenzii, acesta fiind influentata de produsul cu cea mai indelungata perioada de livrare.

In cat timp se livreaza coletul dupa expedierea din depozitul Cristea Lumanari?

In momentul in care coletul a fost expediat din depozitul Cristea Lumanari veti primi un email de instiintare, iar in decurs de cateva zile veti fi contactat de curier (telefon/SMS) pentru livrarea coletului la adresa specificata.

Pot verifica produsele comandate la momentul livrarii de catre curier?

Optiunea ‘Deschidere colet la livrare’ este disponibila doar contra unei taxe aplicata de catre curier.

Există în vigoare două articole de lege prevăzute de ANPC care au ca subiect condițiile legale de returnarea a unui produs cumpărat. Prima este Legea nr. 449/2003, actualizată în 2008 iar a doua lege reglementata este prevăzută în OG 130/2000 (UG 34/2014).

Cum pot returna un produs?

Puteti returna orice produs in termen de 14 zile de la data livrarii coletului. Returul  se efectueaza prin curier, la data specificata de dvs. in formularul de retur, dar nu mai tarziu de 14. Pentru a initia un retur va rugam sa accesati sectiunea “Retur” aflata in partea de jos din cadrul site-ului nostru.

In cazul in care unul din produsele primite este avariat, va rugam sa ne trimiteti un email pe adresa lumanaricristea@gmail.com impreuna cu cateva poze care demonstraza gradul de deteriorare, urmand returul normal. Solicitarea va fi preluata de echipa noastra.

In cat timp primesc banii inapoi de la retur?

Suma aferenta returului dumneavoastra se va rambursa in termen de maximum 14 zile de la data la care am fost informati cu privire la returnarea produselor.

Pot returna mai multe produse in acelasi colet ?

Da, puteti returna mai multe produse din aceeasi comanda sau din comenzi diferite.. Dupa selectarea produselor si completarea integrala a formularului, curierul va ridica produsele returnabile (conform perioadei de retur maximum 14 zile) din una sau mai multe comenzi.

Politica de livrare si retur

Daca aveti mai multe intrebari, va rugam completati formularul urmator:

Pentru toate detaliile legate de transportul produselor dar si returnarea lor, puteti accesa pagina de “Termeni si conditii“.