Magazin

Vei gasi o gama variata de produse in magazin.

Set lumanari cilindru CRL9010

Catalog

Prezentarea produselor noastre din catalog, precizand toate informatiile lumanarilor, inainte de a fi personalizate.
Oferim o gama larga de lumanari realizate handmade, albe, crem sau la cerere si alte culori, care pot realiza un decor festiv afara sau in interior. Ele sunt fabricate din cele mai bune materii prime la cele mai competitive preturi din piata.

Inspirati-va si alegeti.
despre noi lumanari nunta

Lumanari cununie / nunta

Lumanari nunta / cununie realizate handmade din produse de cea mai buna calitate. Lumanarile pictate manual in atelierul nostru, ofera un strop de eleganta oricarui eveniment realizat. Diferitele dimensiuni si picturile sunt create si personalizate pentru fiecare client in parte in functie de dorinte, cu numele sau initialele mirilor/nasilor si/sau data nuntii si/sau imagine.

Inspirati-va si alegeti.
despre noi lumanari botez

Lumanari botez

Lumanari botez unice, handmade, produse cu cele mai bune materii prime, pentru fete sau baieti. Pictate manual in atelierul nostru ofera un strop de personalitate evenimentului micutului. Picturile sunt realizate si personalizate pentru fiecare client in parte, in functie de dorinte, cu numele sau initialele copilasului si/sau data botezului si/sau imagine.

Inspirati-va si alegeti.
Lumanari decorative

Lumanari decorative

Lumanari decorative, cadoul perfect de fiecare data cand  se doreste surprinderea in mod placut. Produsele noastre, lumanari decorative, cu un plus de eleganta, handmade si pictate manual, ce ofera un aer cald casei sau restaurantului, in interior sau exterior. Ele sunt fabricate din cele mai bune materii prime la cele mai competitive preturi din piata.

Inspirati-va si alegeti.